body background

Termékek és megoldások

Kiemelt műszaki megoldásaink

Csővezetéki nagynyomású szállítórendszerek folyadék és gáz mennyiség mérése és annak hivatalos, szükség esetén jövedéki elszámoló rendszereinek kialakítása, melyhez csatlakozik az igényekhez illeszkedő mintavételezési megoldás, kromatográfia, laborálás és prooverezési kalibrálás.

Rendszerintegráció során a terepi intelligenciát kihasználva olyan biztonsági vészleállító rendszereket hozunk létre, melyek a redundanciát és a többszintű, de mégis egyszerű terepi vészleállítást biztosítják a megrendelőink igényei szerint.

Cégünk megoldásokat szállít olyan üzemegységekhez, melyek igénylik a magas integritású nyomás védelmi rendszereket. Ezen rendszerek kialakításakor mind a vezérlést, mind pedig a beavatkozás módját a megrendelő technológiai elvárásai és a maximális műszaki biztonság figyelembevételével rendszerre szabottan tudjuk szállítani

Olyan csővezetéki és technológiai megoldások, melyek csak a pneumatikus, vagy hidraulikus rendszereken és lehetőségeken nyugszanak. Többek között csővezetéki gáz-hidraulikus rendszerek, gyorszárak, függő vezérlők, pneumatikus és hidraulikus panelek, gyorslefúvatók

Gázvezetékeken használt gáz-hidraulikus, vagy elektro-hidraulikus vészeseti elzáró technológia, amely elektromos megtáplálás nélkül gáz-nyomásesés meghatározott időtartamra eső beállítható értékét meghaladóan vészeseti zárást biztosít.

Nagyméretű és nagyértékű technológiai szempontból fontos elzárószerelvények állapotmonitorozása és szivárgás vizsgálata. Szintén lehetőség adódik olyan technológiai jelek összegyűjtésére, amelyek összetartozóak. Így megelőzve a nem tervezett leállást, meghibásodást, valamint az esetlegesen előforduló haváriát.

 

Cégünk életében a robbanásbiztonság napi rendszerességgel több, mint 20 éve jelen van. Mérnökeink felkészültségéből eredendően végzünk övezeti besorolásokat, RB-s dokumentáció készítést, tervezéseket, kivitelezéseket és felülvizsgálatokat. Ezekből adódóan létrehoztunk, egy olyan azonosításon nyugvó, jogszabályoknak megfelelő robbanásvédelmi dokumentációs rendszer programot, amely biztosítja ügyfeleinknek, hogy átlátható és naprakész módon feleljenek meg a robbanásbiztonság területén hatályban lévő jogszabályi előírásoknak, úgy hogy üzemei szinten mindez áttekinthető és lekövethető marad

Műszaki megoldásainkat szánraszerelt, vagy konténerbe csomagolt, felépített módon is megtervezzük, kivitelezzük és leszállítjuk partnereinknek.

Termékek